Суспільство

"У нас все працює, ми зараз даємо відсіч", - сказав Кім про спроби окупантів вдарити по критичній інфраструктурі.

Ворог постійно намагається атакувати ці об'єкти.

Цей материал також доступний

Російські окупанти всіма силами намагаються завдати удару по критичній інфраструктурі Миколаївської області, але захисники України успішно протистоять цій загрозі.

Про це під час брифінгу в понеділок, 17 жовтня 2022 року, повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

“Ворог намагається це (критична інфраструктура – прим.) атакувати, у нас все працює, ми зараз даємо відсіч. Все працює на 100%”, – сказав він.

Він також зазначив, що в регіоні збито близько 80% іранських дронів-камікадзе, при цьому не можна сказати, що їх призначення – критична інфраструктура.

“Минулого тижня вони влучили в цей безпілотник-самогубець у п’ятиповерховій будівлі, де загинули люди. Тому не можна судити, що вони влучили в об’єкти критичної інфраструктури, адже ми збиваємо 80% цих дронів. Куди полетіли ці 80%, ми не розуміємо”, – сказав він.

Він також прокоментував нічний страйк на фармацевтичному складі в центрі Миколаєва:

«На даний момент логістика побудована таким чином, що практично нічого не зберігається тривалий час в регіоні, на будь-яких великих складах. Ми намагаємося це зробити. Цей склад був напівпорожній, як транзитний склад, як логістичний склад – упакований і розподілений відразу по місцях, тому збитків там майже немає”, – сказав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button