Пригоди

Розкрадання майна, викрадення, тортури і страти: на окупованих територіях України лютують вороги

У Скадовському та Херсонському районах рашисти викрали двох людей за їхню проукраїнську позицію

Цей материал також доступний

На окупованих територіях рашисти посилюють перевірки на КПВВ, жорсткішими стали фільтраційні заходи – ретельно перевіряють вміст телефонів та інших гаджетів, проводять детальний обшук автомобілів, особистих речей, вриваються в будинки.

У Скадовському та Херсонському районах рашисти викрали двох людей за їхню проукраїнську позицію. У центрі Херсона окупанти викрали спецодяг, взуття та гроші з одного з офісів. У Бериславському районі з території сільськогосподарського підприємства викрали обладнання, лабораторні прилади, побутову та оргтехніку та інше майно. Про це повідомили сьогодні в Оперативному командуванні “Південь”.

Крім того, під час проведення стабілізаційних заходів на території деокупованої Херсонської області в результаті оперативних дій співробітники СБУ встановили численні факти вбивств і катувань місцевих жителів під час окупації району. Використовуючи масові розстріли і тортури, ворог намагався залякати людей і змусити їх здати місця проживання учасників руху опору на півдні нашої держави.

Встановлено, що окупанти не дозволили жителям села Велика Олександрівка поховати вбитих і закатованих родичів на кладовищі. Для цього людям доводилося користуватися дворами власних домоволодінь.

Задокументовано факт викрадення жителя села, якого рашисти «звинуватили» у коригуванні обстрілів на позиціях окупаційних угруповань.

Також на території місцевого гаражного кооперативу в деокупованому районі Херсонської області був виявлений ворожий «сто», до якого росіяни привозили викрадені у громадян автомобілі і розбирали їх на запчастини для подальшого вивезення в РФ.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button