ПригодиТема дня

Останній дістав тіло літнього чоловіка: в зруйнованому росіянами п'ятиповерховому будинку завершили пошукову операцію

Російські окупанти завдали ракетного удару по житловому будинку 13.10.2022

Цей материал також доступний

Миколаївські рятувальники завершили пошукову операцію у зруйнованій п’ятиповерхівці, яка вчора постраждала від ракетного удару російських окупантів. О 14:30 у п’ятницю, 14 жовтня, з-під заавалів було вилучено тіло літнього чоловіка, останнього розшукуваного мешканця будинку, який не вийшов на зв’язок після вибуху.

“Так, в результаті російської атаки 13 жовтня загинули 8 миколаївців: семеро мешканців будинку і один рятувальник, які загинули на човновій станції під час чергування.

Пошкоджено 4 багатоповерхівки. В одному з них, куди влучила ракета, є два аварійних під’їзди”, – повідомив мер Олександр Сенкевич у своєму Telegram-каналі.

За даними слідства,
в ніч на 13 жовтня
2022 року російська армія завдала масованого ракетного удару по Миколаєву. Одна з ракет влучила в п’ятиповерховий житловий будинок. В результаті обстрілу були зруйновані два верхніх поверхи будинку, квартири, розбиті вікна, пошкоджені автомобілі.

На місці зруйнованої п’ятиповерхівки працювали: від ДСНС – 12 одиниць техніки, 51 рятувальник; було залучено техніку та особовий склад 10-го взводу Державного воєнізованого гірсько-рятувального загону ДСНС України, комунальних служб, а також поліцейських, бригад швидкої медичної допомоги, представників Товариства Червоного Хреста та Загону швидкого реагування Червоного Хреста.

Нагадаємо: вчора вранці рятувальники розблокували тіла двох загиблих мешканців зруйнованої п’ятиповерхівки. Це чоловік (31 рік) і жінка (80 років). О 14:23 рятувальники винесли з-під завалів тіло ще одного чоловіка, загиблому було 39 років.

Увечері четверга, 13 жовтня, загинув 12-річний хлопчик Артем, якого рятувальники витягли з-під завалів зруйнованого ракетою п’ятиповерхового житлового будинку в Миколаєві. Хлопчик помер у лікарні від зупинки серця.

Також в результаті удару загинули мати і дочка, які жили на останньому поверсі п’ятиповерхового будинку.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button