Пригоди

Нічний обстріл Миколаєва: поки що відомо про загибель трьох мирних жителів

Пошуково-рятувальні операції тривають (ФОТО, ВІДЕО)

Цей материал також доступний

За процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів чи звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч.2 ст.438 КК України).

За даними слідства,
в ніч на 13 жовтня
2022 року російська армія завдала масованого ракетного удару по Миколаєву. Одна з ракет влучила в п’ятиповерховий житловий будинок. В результаті обстрілу були зруйновані два верхніх поверхи будинку, квартири, розбиті вікна, пошкоджені автомобілі.

Поки що відомо про загибель трьох мирних жителів. Рятувальники розблокували тіла двох загиблих мешканців зруйнованої п’ятиповерхівки. Це чоловік (31 рік) і жінка (80 років). Також ворожа ракета влучила в будівлю рятувальної станції Державного гірсько-рятувального загону ДСНС України.
Загинув рятувальник, який перебував
на щоденному чергуванні.

Нагадаємо: з-під завалів вдалося витягнути 11-річного хлопчика, якого госпіталізували в лікарню. Дитина, яка провела під завалами 6 годин, має численні мінно-вибухові ушкодження, політравми, переломи, – розповів голова Миколаївської обласної ради.

Пошуково-рятувальні операції тривають. Дані про постраждалих уточнюються.

На місці події працюють співробітники ДСНС, прокурори окружної прокуратури міста Миколаєва, слідчі поліції та Служби безпеки України. Пріоритетні слідчі дії тривають.

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button