Пригоди

Опублікували відео з місця розстрілу в Куп'янську, де окупанти вбили мирних жителів 21+

Опубліковано відео з місця розстрілу мирних жителів, убитих російськими окупантами в Куп’янську.

Про це повідомляє Телеграм-канал “Катарсис”.

Спочатку було опубліковано коротке відео про те, як тіло вбитого кидали в братську могилу. Російська пропаганда почала стверджувати, що нібито саме Збройні сили України “розправляються з інакомислячими”.

Потім опублікували кілька секунд, що передують першому відео – показують, що окупанти ведуть до страти хлопця. У одного з катів на нозі є червона нарукавна пов’язка, яку використовують російсько-окупаційні війська. Ще один кат має шеврон з російським прапором. Також в кадрі була російська військова куртка болотного кольору, яку вішали на лопату. Судячи з відео, в цій братській могилі було поховано кілька загиблих мирних жителів, у деяких з них були зв’язані руки за спиною.

«Як русосвіни знищували українське цивільне населення … Ось початок відео, де хлопця ведуть на страту. Канал добре видно. Такі базові звірства – кидати в братські могили мирних жителів, також жінок – на території України може зробити тільки русня. Що і підтвердило це відео. Важливо! Наразі ми не можемо оприлюднити повну версію, тому що вона зараз передана на слідство”, – йдеться у повідомленні.

Увага, відео 21+

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button