Пригоди

Внаслідок ворожого обстрілу в селі Галіцинівська громада пошкоджено житловий будинок

За даними районної військової адміністрації, обійшлося без жертв.

Цей материал також доступний

Ворог продовжує обстріли Миколаївської області. За минулу добу обстрілам зазнали населені пункти Миколаївського та Баштанського районів. Так, 7 жовтня приблизно о 23:00 в результаті ворожого обстрілу в селі Лупарево Галіцинівської громади було пошкоджено житловий будинок. Обійшлося без жертв. Про це 8 жовтня повідомила Миколаївська районна військова адміністрація.

Крім того, вчора, 7 жовтня, з 22:24 ворог завдав удару по аква-території Очаківської громади. Обійшлося без жертв.

“Ситуація в Миколаївському районі станом на 8 жовтня. Електропостачання – Миколаївський, Березанський, Новоодеський, Вітовський колишні райони працюють в штатному режимі без відключень. Очаківський колишній район – територія Кінбурнської коси залишається частково без світла. Попередньо на сьогодні заплановані аварійно-ремонтні роботи»,- повідомляє Миколаївська РВА.

За даними повітряного командування “Південь”, увечері 7 жовтня з 20:00 до 21:30 ворог атакував три безпілотники-камікадзе “Шахед-136” Миколаївської та Одеської областей. Всі три безпілотники були збиті силами протиповітряної оборони повітряного командування «Південь».

«Баштанський район»: за минулу добу обстрілу зазнали населені пункти Березнегуватської громади. Інформація про пошкоджені та пошкоджені житлові будинки уточнюється.

Крім того, 7 жовтня було обстріляно Широківську громаду. Удари були приблизно о 12:30, 17:30 і 23:30 на стадіоні, відкритих майданчиках, дорогах. Також сьогодні, 8 жовтня, зафіксовано обстріли у двох населених пунктах громади. Значні руйнування отримало сільськогосподарське підприємство, склади, техніка. Обійшлося без жертв.

У Первомайському і Вознесенському районах день і ніч пройшли відносно спокійно », – повідомляє зведення Миколаївської обласної військової адміністрації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button