ПригодиТема дня

З'явилася потужна «вата» – горить Кримський міст

ВІДЕО, ФОТО

Цей материал також доступний

На території тимчасово окупованого Криму вранці в суботу, 8 жовтня, в районі Керченського мосту з’явилася “вата”.

За попередньою інформацією, сталася потужна пожежа по залізничній гілці Кримського мосту. На міст нікого не пускають, – повідомляє російське пропагандистське видання “РИА Новости” з посиланням на так званого радника глави Криму.

Россмі повідомив, що на мосту горить бак з паливом. Судноплавні арки цілі. Пропагандистам повідомили в таманьському дорожньому управлінні, що рух на мосту призупинено.

Кримський міст:

Будівництво дев’ятнадцятикілометрового транспортного переходу через Керченську протоку, що з’єднує Керченський півострів з анексованим Кримом, було розпочато в лютому 2016 року і коштувало, за офіційними даними, 227,92 млрд рублів. Переправа складається з двох паралельних мостів: автомобільного та залізничного. Офіційно відкриття автомобільного мосту відбулося 15 травня 2018 року, залізничного – 23 грудня 2019 року.

16 серпня в інтерв’ю британській газеті The Guardian радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що Київ вважає це законною військовою ціллю.

«Це незаконне будівництво і головні ворота для постачання російської армії в Крим. Такі об’єкти мають бути зруйновані”, – наголосив Подоляк.

Він заявив “у найближчі два-три місяці” про нові атаки на об’єкти в Криму.

Кримський міст, вибух

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button