ПригодиТема дня

Небезпечна водій: жінка вже двічі влаштувала ДТП у Корабельному районі

Винуватка знову покаялася в суді, але вдруге їй вдалося уникнути покарання

Цей материал також доступний

Наприкінці вересня 2022 року Корабельний районний суд міста Миколаєва завершив розгляд адміністративної справи стосовно лаборантки Миколаївського національного аграрного університету Тетяни Л. , яка вже не вперше порушила правила дорожнього руху, що спричинило неприємні наслідки.

Відповідно до протоколу про правопорушення, Тетяна Л. 7 червня 2022 року (о 14:04) під час керування автомобілем Skoda Fabia була неуважною, не стежила за дорожньою обстановкою, виїжджаючи з другорядної дороги по вулиці Академіка Рильського, не надала переваги у русі та допустила зіткнення з транспортним засобом «ВАЗ 2110» під керуванням Миколи О.) головною дорогою по вулиці Ольшанців. Внаслідок ДТП машини отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками, водії отримали тілесні ушкодження », – сказано у відповідній Постанові суду.

Під час судового засідання жінка свою провину визнала та покаялася у скоєному. У результаті суд визнав Тетяну Л. винною у скоєнні адмінправопорушення, але закрив це провадження у зв’язку із закінченням термінів накладення адміністративного стягнення на момент розгляду справи.

Примітно, що цього разу Корабельний райсуд не вперше розглядав справу щодо Тетяни Л. за вчинену нею ДТП.

Так, 25 квітня 2021 року о 12:15 на перехресті вулиці Остапа Вишні та проспекту Богоявленського, керуючи Skoda Fabia, Тетяна Л. не дотримувалася безпечних дистанцій і швидкості руху, в результаті чого врізалася в автомобіль Mitsubishi Outlander (під керуванням Анни Л.Л. ), який зупинився попереду. Внаслідок ДТП обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. Тоді Тетяна Л. також покаялася у скоєному, а Корабельний райсуд оштрафував її на 850 грн і зобов’язав заплатити судовий збір у розмірі 454 грн.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button