ПригодиТема дня

На півдні ЗСУ успішно відбили наступ противника в районі Високопілля та Потьомкіна

Ворог продовжує завдавати повітряних та ракетних ударів...

Цей материал також доступний

На Південнобузькому напрямку противник обстрілював райони населених пунктів Широке, Партизанське, Новопетрівка, Трудолюбовка, Любомирівка, Шевченкове, Луч, Степова Долина, Прибузьке, Лімані, Тавриче, Любимівка.

Збройні Сили України успішно відбили наступ противника під Високопіллям та Потьомкіним. Про це повідомляється у вечірньому звіті Генштабу Збройних сил України 2 вересня.

Противник продовжує завдавати повітряних та ракетних ударів по військових та цивільних об’єктах на території України.

Зокрема, вночі та вранці по місту Харкову було завдано 5 ракетних ударів, два з яких – із зенітно-ракетного комплексу С-300. Також по Іванівці було випущено 23 ракети з реактивних систем залпового вогню «Град» і «Ураган», два з яких були касетними боєприпасами. Здійснено 9 авіаударів по населених пунктах Мар’їнка, Соледар, Перемога, Зайцеве.

На Сіверському напрямку ворог обстріляв райони населених пунктів Сеньківка, Хренівка, Кам’янська Слобода Чернігівської області та Нововасілівка, Майське, Суходоль, Нова Слобода Сумської області.

На Харківському напрямку противник обстріляв райони населених пунктів Уди, Соснівка, Великі Проходи, Пітомник, Русские Тишки, Черкаські Тишки, Петрівка, Перемога, Старий Салтів і Пришиб.

Він зробив віддалений видобуток місцевості в околицях села Лебяже.
Сили оборони успішно відбили атаку противника в районі села Гусарівка.

На Слов’янському напрямку ворожі підрозділи вели вогонь з танків, мінометів, ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню по районах населених пунктів Вернопля, Бражевка, Дубровне, Долина, Богородичне, Донецьк, Райгородок, Краснопілля. Противник не вів активних наступальних дій.

На Краматорському напрямку ворог обстрілював в районах населених пунктів Верхнєкам’янське, Івано-Дар’ївка, Переїзне, Веселе, Раздолевка, Григорівка, Сіверськ.
На Бахмутському напрямку вів вогонь з мінометів, танків, ствольної і реактивної артилерії в районах населених пунктів Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Кодема, Майорськ, Нью-Йорк, Суха Балка, Юр’ївка.

Сили оборони успішно відбивали атаки противника в напрямку населених пунктів Соледар, Бахмут, Весела Долина.

Наступальні дії підрозділів так званих «кадирівців» намагаються просунутися в напрямках населених пунктів Зайцеве і Майорськ, бойові дії тривають.

На Авдіївському напрямку були обстріляні населені пункти Тоненке, Авдіївка, Карлівка, Первомайське, Водяне, Польне, Веселе, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка.

Наступальними і штурмовими діями противник намагався поліпшити тактичну обстановку на напрямках населених пунктів Первомайське, Польне і Невельське. Завдяки злагодженим діям Сил оборони противник був відтіснений на колишні позиції.

На Новопавлівському напрямку зафіксовані обстріли районів населених пунктів Велика Новосілка, Нескучне, Богоявленка, Пречистівка, Новомайорськ, Нікольське.

На Запорізькому напрямку противник обстрілював цілі в районах населених пунктів Новоочерепатоке, Новосілка, Времівка, Новополь, Новодарівка, Залізничне, Дорожнянка, Новоданилівка, Білогір’я.

Зберігається загроза ракетних ударів по об’єктах та елементах інфраструктури вглиб території України.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button