Общество

Через шок не розумів, що відбувається: пораненого під час обстрілу підприємства в Корабельному готують до складної операції

У него - много осколочных ранений, сотрясение мозга, кровоизлияние в печень

Цей материал також доступний

30 серпня 2022 року, після чергового обстрілу російськими окупантами об’єктів інфраструктури в Корабельному районі Миколаєва, поліцейські задокументували, що внаслідок вибухів на одному з місцевих підприємств загинув 48-річний Олександр А. та постраждав 36-річний місцевий житель (за словами очевидців, він у час вибуху нібито перебував у кабіні робочої техніки).

Але того дня на цьому ж підприємстві було поранено ще одного жителя Корабельного району — 48-річного Леоніда А., який, перебуваючи в шоковому стані після того, що сталося (загиблий був його другом), спочатку відмовився від госпіталізації (хоча його привезли до лікарні, обробили там численні рани – на животі, руках та ногах, голові).

«Крім осколкових поранень і безлічі саднин на тілі, вибуховою хвилею йому дало по ребрах, в результаті від удару пішов крововилив у печінку… Від отриманого шоку він у день обстрілу не розумів, що відбувається, не захотів у лікарні відразу залишатися. Однак наступного дня зранку його фізичний стан дуже погіршився, йому стало дуже погано, і довелося знову звернутися до медиків по допомогу… Тепер його вже ретельно обстежили, зробили рентген… Зараз дядько лежить у лікарні Корабельного району, у нього ще й струс мозку. Йому ставлять крапельниці, спостерігають, готують до операції на печінці, а це дуже серйозно», — розповіла для «Корабелів.Інфо» дбайлива племінниця Леоніда — Інна.

Редакція «Корабелів.Інфо» бажає постраждалим на підприємстві в Корабельному районі якнайшвидшого одужання. Як і всім пораненим жителям, які зараз перебувають на лікуванні після обстрілів російськими окупантами нашого міста-героя Миколаєва.

Нагадаємо, ми писали:
Николаевская областная станция просит откликнуться доноров всех групп крови

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button