Общество

"По Миколаєву били, причому били по мосту", - Арестович

"Но, как всегда, у них не получилось", - отмечает советник ОП (видео)

Цей материал також доступний

Позаштатний радник Офісу Президента України, полковник Олексій Арестович у вечірньому ефірі «Фейгін LIVE» 29 серпня 2022 року розповів про ситуацію на фронті, успіхи ЗСУ на Херсонському напрямку та про наслідки сьогоднішніх ракетних ударів російськими військами по місту Миколаєву.

«По Миколаєву били, причому били по мосту… Але, як завжди, у них не вийшло. Ворог потрапив у бічну проекцію, міст не пошкоджений. Не пошкоджений так, щоб по ньому не могли рухатися. Але якщо дивитися відео, то там ніяких військ немає. Там здебільшого рухаються тролейбуси наші та цивільний транспорт», — каже радник ОП.

Нагадаємо, ми писали:
24 раненых и двое погибших, пожары и разрушения: 29 августа враг запустил по Николаеву более 12 ракет

Говорячи про Миколаївсько-Херсонський напрям, Арестович повідомив, що сьогодні ЗСУ завдали ударів по всіх мостах, контрольованих противником, а також по двох із трьох-чотирьох ворожих поромних переправ:

«ЗСУ перейшли у маленький симпатичний наступ, прорвали на кількох ділянках лінію фронту, розвивають наступ у глибину, перервали або майже перервали (на 80 — 95%) постачання через мости та поромні переправи».

«Фронт був прорваний за лічені години. Якщо ми подивимося на дії російської армії… то на кожен прорив їм знадобилося кілька діб. А ми прорвали за добу. Тож щось ми вміємо все-таки. Але забігати вперед не потрібно, просто повільно і методично спускатися з гори, щоб (…) все стадо», – додав Олексій Арестович.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button