Общество

На Закарпатті впливовому «вору в законі» «Умці» вручили повістку до військкомату

Перед этим Сергей Олейник проигнорировал предписание встать на учет в местном военкомате

Цей материал також доступний

На Закарпатті «злодії в законі» Сергію Олійнику на прізвисько «Умка» вручили повістку до військкомату.

Про це повідомляє «Dетектив-Info«.

За інформацією джерел «Dетектив-Info», Сергій Олійник 5 серпня прибув до села Шаян у Закарпатській області у приватних справах. 9 серпня автомобіль кримінального авторитету зупинили поліцейські.

«Місцеві правоохоронці зупинили автомобіль BMW X7, за кермом якого був Сергій Олександрович. Але з посиланням на те, що його номер кузова, ймовірно, містить ознаки підробки, вилучили транспортний засіб, який помістили на штрафмайданчик для подальшої експертизи», — пояснив один з джерел.

Крім того, працівниками Хустського територіального центру комплектування та соціальної підтримки «Умці» було вручено повістку. За однією з версій, відразу після цього «вора в законі» запросили до місцевого військкомату.

Вважається, що відповідні дії правоохоронців можуть бути пов’язані з тим, що після релокації на Західну Україну Сергій Олійник проігнорував припис стати на облік у місцевому військкоматі.

Відповідно до частини 3 статті 38 закону «Про військовий обов’язок та військову службу», якщо людина призовного віку не стає на облік до ТЦК та СП, поліція має право розшуку, затримання і навіть її доставки як того, хто ухиляється від своїх військових обов’язків.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button