Общество

У Миколаєві посилено превентивні заходи для двох інформаторів російських окупантів

Апелляционный суд удовлетворил жалобы областной прокуратуры

Цей материал також доступний

Миколаївський апеляційний суд задовольнив скарги обласної прокуратури та обрав більш жорсткі запобіжні заходи для двох мешканців Миколаєва – 51-річної жінки, підозрюваної у вчиненні воєнного стану державної зради, та 47-річного чоловіка, підозрюваного у несанкціонованому поширенні інформації про пересування, пересування та дислокацію Збройних Сил України. Про це повідомили у Миколаївській обласній прокуратурі.

Раніше суд першої інстанції відпустив жінку, підозрювану в державній зраді, під домашній арешт, а суд дав чоловікові можливість покинути СІЗО під заставу в 200 тисяч гривень.

Тепер жінці замість домашнього арешту обрали тримання під вартою без права внесення застави, а чоловікові — тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 1,56 мільйона гривень.

Нагадаємо, жінку затримали в травні. Вона діяла як частина розвідувальної мережі, надіслала на мобільний телефон організатора фотозображення документа із зазначенням персональних даних 71 військовослужбовця однієї з військових частин України.

Чоловіка затримали в серпні цього року. Через групи в соціальних мережах та месенджерах він передавав ворогу координати позицій українських військових, розташування військової техніки та маршрути їх пересування в регіоні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button