Происшествия

Корабельний район та село Галицинове знову зазнали ворожих обстрілів

Щодо вибухів 22 та 23 липня

Цей материал також доступний

Вчора, 22 липня 2022 року, о 12:24 на пункт зв’язку 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ надійшло повідомлення про те, що окупанти поцілили у ліс на території Галицинівської ОТГ та загорілися лісові насадження. Пожежу ліквідував 5 взвод Державного воєнізованого гічничо-рятувального загону ДСНС України. О 22:55 рятувальників сповістили, що через влучення боєприпасів та уламків від них загорівся житловий будинок у с. Галицинове. О 00:00 пожежу площею 50 кв. м загасили вогнеборці Галицинівського загону місцевої пожежної охорони.

Вдень та ввечері 22 липня, через потрапляння боєприпасів та їх уламків виникло загоряння сухої трави та чагарників в Корабельному районі міста Миколаєва.

Рано вранці (близько 04:20) сьогодні, 23 липня, російські окупаційні війська знову обстріляли Миколаїв. Шість ракет С-300 потрапили у різні райони міста. Зазнав ворожих обстрілів і Корабельний район. Місцеві мешканці чули дуже потужні вибухи поруч зі своїми багатоповерхівками. У багатьох повилітало скло з вікон. Як повідомляють в ДСНС, за вчора та сьогодні в Корабельному районі через обстріли було 3 пожежі на відкритих територіях: загальна площа 7000 кв. м, ліквідовані рятувальниками 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ.

Крім того, в результаті ранкового ракетного обстрілу 23 липня загорілися дерев’яні піддони на підприємстві, розташованому в Інгульському районі Миколаєва. На місце прибули відділення 4 ДПРЧ 2 ДПРЗ та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалося не допустити збільшення площі пожежі. О 05:05 її ліквідовано на площі 200 кв.м.

пожар на складском предприятии

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button