ПроисшествияТема дня

"Я почав палити, а у заступника стався інфаркт", - Сєнкевич про стрес у перші місяці війни

Міська влада працювала без вихідних, - каже мер Миколаєва

Цей материал також доступний

Перші місяці війна керівництво міста Миколаєва працювало без вихідних та у постійному стресі, що призвело до деяких негативних наслідків. Про це в інтерв’ю «Громадському радіо» повідомив міський голова Олександр Сєкнкевич.

«Насправді ми домовились, що беремо вихідні. Тому що два місяці ми працювали без вихідних. Типу – «Який сьогодні день? Середа. Ні, неділя». Це призвело до того, що в одного з моїх заступників стався інфаркт. Він дуже відповідальний і займався темою евакуації. Я його відправив на місяць у відпустку, тому що він вийшов з лікарні і казав, що піде на роботу. Стрес лікуємо сном. Я от нещодавно навіть не почув обстріл, хоча дуже чутливо сплю. Спілкування також. Я почав палити. Кілька разів кидав вже, а тут відправив родину і почав знову. Але потім я побачив що погіршується фізична форма і якщо почнуться військові дії і місті – мені буде важко пересуватися. Тому кинув», — сказав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Заступник как увидел премию в 400% так и инфаркт сразу стался !!!!!! Вот бедные прямо , один курить у другого инфаркт , представьте , что с людьми , которые без жилья остались , которым не за что еду купить

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button