ПроисшествияТема дня

В лікарні Корабельного району померло до десяти мешканців, що неуважно ставились до вибухонебезпечних предметів

"Не було страху спочатку у людей", - каже хірург

Цей материал також доступний

Завідувач хірургічного відділення Миколаївської міської лікарні №5 (розташованої в Корабельному районі) В’ячеслав Лук’яненко говорить, що з початком повномасштабної війни робота хірургів змінилася кардинально. Тепер переважає мінно-вибухова травма, вогнепальні поранення, які за протоколом лікування складніші. Про це йдеться в сюжеті «Суспільного».

Втрати у відділенні складають до десяти пацієнтів. Поменшало, говорить хірург, цивільних.

«Зараз трошки менше, тому що навчилися не підходити до вибухонебезпечних предметів. А на початку зацікавленість всілякими цими військовими іграшками… Не було страху спочатку у людей. І були випадки, що постраждалі поступали до нас внаслідок того, що неуважно ставились до вибухонебезпечних предметів», – розповів лікар.

Нагадаємо, ми писали:
«И мы все семеро лежим»: дачники из Николаева подорвались, рассматривая «колокольчики»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Колокольчики, ромашки и необычные предметы..Это все будет после..После победы...Неужели жизнь не научила осторожности...Неужели жить уже не хочется..Неужели, простое любопытство отключает инстинкт самосохранения. Подумайте о близких, о планах на будущее..Живите.., но включайте голову и не подбираете, интересное, не обычное, что плохо лежит. Берегите свою жизнь!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button