ОбществоПроисшествия

Обмін полоненими відбувся на межі Миколаївької та Херсонської областей

14 квітня 4 полонених російських військових було обміняно на 5 наших

Цей материал також доступний

На завершення п’ятдесятої доби протистояння українського народу зухвалому вторгненню (14 квітня 2022 року), ворог продовжував практику нехтування всіма можливими нормами міжнародного права і правил ведення війни.

Так, при заходженні до населених пунктів на адмінмежі Миколаївщини та Херсонщини армія мародерів не може втриматися від зухвалих пограбувань і аморальних вчинків. А після того вкривають селище артилерійським вогнем, видаючи це за атаку Збройних Сил України з метою дискредитації української влади, — повідомляє Оперативне командування «Південь».

Після напружених перемовин, вдалось досягнути домовленостей з обміну полоненими в районі селища ПАСАД-ПОКРОВСЬКЕ (розташоване в Херсонській області на межі з Миколаївською), де 4 полонених російських військових було обміняно на 5 наших.

На Одещині правоохоронці викрили потужне злочинне угруповання, яке знаходилось у контакті з ворогом і готувало підґрунтя для співпраці з окупантами. Злочинці проводили дестабілізаційну діяльність серед населення, намагалися проникнути до територіальної оборони і збирали дані про представників силових структур. Всі члени угруповання затримані.

Нагадаємо: за добу 14 квітня на південних рубежах нашої оборони ворожі втрати склали 39 окупантів та 4 одиниці техніки, серед яких бойові броньовані машини та БПЛА.

В Чорноморській операційній зоні корабельне угруповання противника маневрує і переформовується, продовжуючи тримати в ізоляції порти України та, зберігаючи імовірність ракетних ударів на достатньо високому рівні.

Тож, будьте уважні до сигналів повітряної небезпеки, дійте впевнено і правильно! Бережіть себе і своїх близьких!

А разом ми боронимо країну, щоб ситуація в ній була стабільною та контрольованою.
Разом до перемоги!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button