ОбществоПроисшествияТема дня

Захисники півдня України знов "підрізали крила" російському безпілотнику та підбили ББМ

На рахунку захисників південних регіонів вже БАГАТО таких ЦІЛЕЙ

Цей материал також доступний

За минулу добу (14 квітня 2022 року) на південних рубежах нашої оборони ворожі втрати склали 39 окупантів та 4 одиниці техніки, серед яких бойові броньовані машини та БПЛА.

Багатоцільовий безпілотний авіаційний комплекс «Орлан-10», призначений для ведення спостереження за об’єктами у важкодоступній місцевості, ворог використовує для розвідки наших позицій. А наші військові сприймають позначення «багатоцільовий» як керівництво до дії. Саме тому на рахунку захисників південних регіонів вже БАГАТО таких ЦІЛЕЙ. Влучно збитих воїнами 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу, — повідомляє Оперативне командування «Південь».

«Одна з самих ненависних російських пташок знищена військовими нашої бригади. Окупанти, чим більше ви будете завозити свій мотлох, тим більше трофеїв буде у наших колекціях.
Вірте ЗСУ!», — написали самі бійці 28-ї омб, опублікувавши відповідні фото.

А ранок морських піхотинців на Миколаївщині починається не тільки з кави, а з «гарячого привітання» російським танкістам. До речі, це остання «прижиттєва» світлина ворожого танку. Непроханим гостям досі не зрозуміло, що їм тут не раді, тому морпіхи доносять свою думку більш переконливо:

Нагадаємо, ми писали щодо подій 13 квітня:
54 рашисти, «Град» і танк… Втрати ворога за добу на Миколаївському та Херсонському напрямку

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button