ОбществоТема дня

Сєнкевич хоче забирати авто у водіїв, які перевищують швидкість на дорозі

"Будемо забирати їх для наших хлопців з ЗСУ", - наголосив мер Миколаєва

Цей материал також доступний

6 квітня 2022 року мер міста Олександр Сєнкевич у своєму прямому ефірі в соцмережі звернувся до миколаївських водіїв:

» Дивіться, я вже не вперше вам говорю, але повторю ще раз. Водії, згадуйте правила дорожнього руху! В місті є знаки, в місті є світлофори, якщо немає світлофорів — дивіться на знаки! Сьогодні, коли вимикають світлофори на ніч, одразу у нас у місті відбувається якийсь апокаліпсис. Водії їхали-їхали, бачили дорогу, і тут виключаються світлофори, і всіх вирубає, і вони їдуть навпростець.

Сьогодні на Садовій (на перетені з проспектом Центральним) сталася ну просто жахлива аварія, там одну із автівок зім’яло просто, як папір. Це з якою швидкістю треба було їхати, щоб така річ вийшла в місті? Це не на трасі десь, де можна було летіти, це ж в місті. Світлофори на ніч вимкнули, і ніхто не дивиться на знаки. Була серйозна ДТП.

Ми найближчим часом плануємо включити (я проанонсую) камери по місту, які будуть фіксувати швидкість. Будемо знаходити автівки і будемо забирати їх для наших хлопців з ЗСУ…  Ми сьогодні можемо брати всі необхідні для виконання військових завдань речі, ми будемо брати ці автівки, знаходити, і будемо виймати їх. Давати рятування на поліцію, і хлопці будуть дякувати вам. Єдине, що не обіціяю, — що вони вам повернуться нормальними», — каже міський голова.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Может и правильно так поступать с [censored] всякими в городе , но с другой стороны это уже какой то рэкет , как по мне , хоть и в военное время и без всяких нарушений можно забрать !!!!! Но тогда пусть вся эта верхушка власти свои машины на нужды армии даёт , у них авто по лучше будут , да и наворуют в очередной раз после войны

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button