Общество

Очільницю Галицинівської пожежної охорони відзначили нагородою в Міністерстві

Щирі вітання Вам, Ірино Миколаївно!!!

Цей материал також доступний

У рамках засідання Колегії Державної служби України з надзвичайних ситуацій, яка відбулась 26 листопада 2021 року в центральному офісі ДСНС, за участі міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, першого заступника міністра внутрішніх справ Євгенія Єніна, керівництва ДСНС, членів Колегії та керівників територіальних підрозділів ДСНС були обговорені перспективні напрямки діяльності Служби.

Окрім розгляду важливих питань та подальшого розвитку під час засідання відбулося заохочення особового складу ДСНС державними нагородами, відзнаками МВС, а також відомчими нагородами. Зокрема, серед тих, хто був цього дня відзначений нагородою Міністерства внутрішніх справ, стала начальниця загону Галицинівської місцевої пожежної охорони Ірина Грачова, яка за два роки вже більше 180 разів виїжджала на виклики разом зі своїм підрозділом. Про це повідомляє ДСНС України.

Привітали очільницю загону місцевої пожежної охорони і в Галицинівській ОТГ:

«Пишаємося нашими!!!! Сьогодні в Києві заслужену нагороду отримала наша керівниця Галицинівського місцевого загону пожежної охорони Ірина Грачова!!! Вона мудра, порядна, працьовита і безкорисна!!! Єдиний в Україні загін юних рятувальників — в її підпорядкуванні!!! Вона керує чоловічим колективом і завжди знайде добре слово!! Щирі вітання Вам, Ірина Миколаївна!!! Дякуємо Вам за самовіддану працю на благо громади!!!»

Нагадаємо, ми писали:
Справжня професіоналка: президент «Блискавки» Ірина Грачова — вольова та незламна

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button