Происшествия

Розшукуються злочинці, причетні до вбивства бізнесмена в Миколаєві

Міжнародний розшук

Цей материал також доступний

Як повідомлялося раніше, 17 листопада 2021 року в Миколаєві було вбито 51-річного чоловіка-підприємця: його тіло із вогнепальним пораненням голови знайшли біля одного з під’їздівпо вул. Сінній. Також поранення в руку та ногу отримав ще один громадянин. Для затримання причетних до злочину осіб у місті в дію була введена спеціальна поліцейська операція. Відомо, що разом із фігурантом була жінка. Обоє з місця події втекли, а за декілька кварталів викинули зброю (мисливську рушницю).

Оперативники встановили особи зловмисників та наразі вживають заходів задля їхнього затримання. Тож, 19 листопада поліція оголосила у міжнародний розшук підозрюваного у вбивстві.

РОЗШУКУЄТЬСЯ: Джемерчук Ігор Вадимович 1991 р.н. Згідно з оперативною інформацією, він переховується зі своєю співмешканкою — Поліщук Вікторією Анатоліївною 1993 р.н.

Вказані особи можуть мати при собі вогнепальну зброю.

Прохання до всіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження розшукуваних або інші відомості, які можуть стати корисними у розслідуванні, повідомляти за телефонами: (063)245-28-12, (0512)53-12-00, 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button