Общество

У Корабельному районі з'явиться "Фрегат" для дітей

За словами Олександра Цуканова, об’єкт готовий на 80%

Цей материал також доступний

У Корабельному районі міста Миколаєва завершують комплексний благоустрій двору біля будинку по вул. Океанівській, 36. Там капітально відновлюють пішохідну зону та дитячі майданчики. Минулого року у дворі були облаштовані всі пішохідні доріжки, цього року замінюють старі конструкції дитячих майданчиків та встановлюють лавки у зонах відпочинку.

Хід робіт перевірили заступник міського голови Сергій Коренєв та голова адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов, — повідомляють у міськраді.

За словами Олександра Цуканова, об’єкт готовий на 80%. Його повністю завершать протягом двох тижнів.

«Доріжки тут були прокладені в тому напрямку, як їх раніше протоптали люди. На дитячих зонах укладена м’яка плитка».

Як розповів Сергій Коренєв, у дворі на Океанівській, 36 також мають встановити ще один дитячий ігровий комплекс – «Фрегат».

«Це правильна стратегія – так комплексно відновлювати внутрішньоквартальні проїзди та облаштовувати двори багатоквартирних будинків», — вважає Сергій Коренєв.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. Уголовник Коренев, проверяющий ход работ это в стиле Николаевской власти Сенкевича.

  2. Було б дуже еффектно перетворити весь парк на розарій за прикладом парку Тет-д’Ор у Ліоні. Можливо вдасться одночасно і поліпшити культурний обмін з містом-побратимом Миколаєва.

    1. Захар, для того чтобы создавать парки розарии как во Франции, необходимо что то создать, что хоть что то производит в Корабельном районе. Единственный производитель в Корабельном это НГЗ которому "сто лет в обед". Остальные компашки типа Ольвии, Ника Теры грабят Украину, помогают ее разворовывать вывозя все что можно и нельзя. Вы считаете что пришло время нюхать розы? Но почему то весь район нюхает тепловозные выхлопы целые сутки и стоит в пробках создаваемых этими расхитителями Украины.

      1. Та є гроші, не панікуй. Розсадити рози - таке може зробити за власні кошти чи не кожен другий в "Царському селі". То всі решта не можуть знайти грошей на красу, зайву, як вони вважають. Що казати про район? На цигарки та пиво за рік кожен скільки викидає. А такий парк буде вже не на один рік. А скільки від держави приходить виплат дитячих у наш район. Тож не треба. Робимо красу, живемо красиво.

  3. Делают один мелкий парк по заказу депутатам, так такой пиар вроде там целый мегаполис строят мда мда,...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button