Общество

Майже 100 невакцинованих працівників освіти в Миколаєві відсторонили від роботи

Відстронено вчителі, вихователі та технічні працівники

Цей материал також доступний

У Миколаєві вакциновано 96% освітян. Загальна кількість щеплених працівників шкіл міста становить 4269 осіб. У дитячих садках — 95% вакцинованих працівників (2846 осіб), — повідомив 9 листопада 2021 року відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови. В той же час управління освіти Миколаївської міськради рапортувало, що вже 8057 працівників закладів освіти щеплено проти COVID-19.

Стовідсотково провакциновані колективи (саме за таких умов нині можна повернутись до звичного навчання) восьми закладів загальної середньої освіти міста. Всього ж 12 закладів освіти м. Миколаєва (жирним виділені ті, що розташовані в Корабельному районі) мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації (дитсадки №№ 22, 127, 131, а також школи №№ 16, 24, 28, 46, 47, класичний ліцей, економічний ліцей №1, заклад освіти з вечірньою/заочною та екстернатною формами навчання, будинок Учителя).

Як повідомили в управлінні освіти міської ради, станом на 9 листопада в Миколаєві від роботи на період карантину тимчасово відсторонені 98 співробітників навчальних закладів, які не пройшли вакцинацію від коронавірусу, відмовляються або ухиляються від профілактичної імунізації. Тобто, не мають жодного щеплення.

Так, у школах відстронено 22 педагоги та 28 технічних працівників. В дитсадках — 14 вихователів і 34 техпрацівники.

При цьому зазначається, що працівники, які мають абсолютні протипоказання до проведення профілактичних щеплень проти СOVID-19, не відсторонюються від роботи. Але для цього треба надати відповідний медичний висновок.

Нагадаємо, ми писали:
«Я не злодей», — непривитая от COVID учитель школы в Корабельном, отстраненная от работы

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button