Происшествия

Мешканець Корабельного району застрелив сусідську собаку

Слідчі розпочали кримінальне провадження

Цей материал також доступний

До відділення поліції №3 (колишнього Корабельного райвідділу) Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на території домоволодіння його сусідки по провулку 3-й Прибузький (в мкрн Широка Балка) у Миколаєві чоловік із сусідньої вулиці вистрілив у собаку. Від отриманих ушкоджень згодом тварина померла у ветеринарному закладі.

Наразі поліцейські з’ясовують усі обставини події та встановлюють особу, причетну до вчинення злочину.

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за знаками ч. 1 ст. 299 КК України «Жорстоке поводження з тваринами». Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Тривають першочергові слідчі дії, — повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Нагадаємо, ми писали:
Владелец собаки, которую загрыз алабай в Корабельном, не может наказать виновных

Читайте новини першими

Связанные статьи

6 комментариев

  1. в марте месяце этого года было отравлено 11 собак (которые скончались), есть свидетели, по факту сразу вызвали полицию Витовского р-на, написали заявление, следователь опросила свидетелей , указали на тварюку который это сделал и что,,,,ни ответа ни привета, а вы говорите уголовная ???!!!!!!

      1. тебе , амёбе, ясно написали что на территории домовладения с улицы выстрелили в собаку !! Но тебе, потомку ляшко+жириновский это не понять ...лучше бы в тебя выстрелили ... а то стреляют только из кожанного пистолета и никак не застрелят ...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button