ПроисшествияТема дня

Владелец собаки, которую загрыз алабай в Корабельном, не может наказать виновных

И винит в плохой работе полицейских

Цей материал також доступний

Житель Корабельного района города Николаева Юрий И. (хозяин маленькой собачки, которую 3 мая 2021 года (около 09:00 у пересечения переулков Чехова и 3-го Братского) на глазах у ребенка загрыз большой пес породы алабай (ВИДЕО), выгуливаемый другим мужчиной без намордника и поводка) пожаловался на бездействие полиции в расследовании происшествия.

Как отметил Юрий на своей странице в социальной сети Facebook, с самого начала полиция не особо рвалась наказать виновных в гибели его питомца. Поэтому мужчина вынужден был сам в течение нескольких часов опрашивать местных жителей и искать место пребывания алабая-убийцы.

«3 травня на мого сина і собаку було здійснено напад алабаєм, який був у супроводі Терещенко М. В., в наслідок чого мій собака загинув. Мною було викликано поліцію, яка прибула зафіксувала смерть собаки, оглянула місце події і поїхала, порадивши мені чекати на слідчу групу. Протягом наступних 2 годин, я особисто опитував людей і шукав місце перебування алабая і його власника, що мені успішно вдалося. Протягом наступних 2 годин я очікував на місці перебування собаки пров. 2-Братський і очікував приїзду слідчої групи. У слідчої групи були більш важливіші справи, і через 2 години приїхав той самий наряд поліції. Поліцією при мені було опитано Терещенко М.В., чи є він власником алабая, який зробив напад, і оглянуто вол’єр, де перебував вищевказаний собака (записано на нагрудну камеру).

У подальшому мене  і Терещенко М.В. було доправлено у 3-тє відділення поліції для написання заяви і надання показів. В заяві у поліцію мною було вказано, що я і мій син є потерпілими, мені нанесено матерільну шкоду, моєму сину нанесено моральну травму і надано відео з місця події, де зафіксовано, як відбувався напад. Терещенко М.В. повторно свідомо надає неправдиві свідчення, що він є власником алабая», — рассказал Юрий.

По его словам, в документах на собаку указано, что её владельцем является не Николай Терещенко, а Ольга Хуторянская. Тем не менее, полиция в ответ на обращение пострадавшего указала, что уже наказала именно Терещенко.

«Замість ч2. ст 154 (порушення правил тримання тварин, що спричинили заподіяння шкоди здоров’ю людей або їх майну) і передачі справи у суд, любі друзі інкримінують ч1. ст.154 (вигулювання собак без повідків і намордників) і… передають матеріали у суд, де зазначають мене СВІДКОМ, хоча повинні були передати до адміністративної комісії. Всі мої звернення ігноруються з формулюванням, що вже моє попереднє звернення було розглянуто і Терещенко покарано. Суд повертає матеріали до поліції. В матеріалах справи є документи на алабая, де власником вказано Хуторянську Ольгу. На моє нове звернення, що я і мій син є потерпілими, нам нанесено матеріальну і моральну шкоду, власником алабая є Хуторянська, а не Терещенко, мені повторно відповідають, що моє звернення було вже розглянуто і Терещенко притягнуто до відповідальності за вигул собаки без намордника і повідка», — написал пострадавший.

Не дало никаких результатов и повторное обращение мужчины в правоохранительные органы.

«Подаю позов у суд до Національної поліції і залишаю електронну заяву на порталі національної поліції і… сьогодні знову отримую ту саму відповідь, але доповнену іронічною приміткою, що я не надав висновок ветеринара про причину смерті собаки. У підсумку:

  • — мою собаку вбито (був би син ближче до алабая, то думаю, нападу був би на нього)
  • — у дитини моральна травма
  • — я виконую роботу поліції і слідчих — знаходжу відеозапис події, місце перебування собаки і власника, документи, що підтверджують власника собаки
  • — Терещенко М. дає свідомо неправдиві показання і платить 80 грн
  • — Хуторняська О. живе спокійно
  • — Національна поліція України робить НІХ**!», — отметил Юрий.

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

  1. Ты и не смоешь наказать потому что для нормальных людей в этой стране не предусмотрены законы есть какие то поправки и как хочешь верти ими для людей законов нет ! Есть законы для волчар!

  2. Братан \то волчья власть она законы не для людей создает а для себя! Зачем им думать о таких мелочных законах они в заграницах жить будут

  3. А сам то своей маленькой собаке поводок и намордник надел? Было бы так, она бы не побежала к алабаю....

  4. Ден ты тот самый дебил с алабаем ????? Ты считаешь , что одно и тоже алабай и любая другая мелкая порода собак ?????? Ты на себя надень намордник , а то наверно по твоей ерунде написанной тебе больше этот намордник нужен

  5. Ось, наприклад, я завжди гуляю без намордника і нічого. Можу загризди якогось Путіноіда і мені нічого за це не буде. Україна це вільна держава. СУГС.

    1. півень іди відсіля самозванець, не пиши під моїм світлим ім'ям! Господаря собаки на кіл, собаку на мило!

  6. Как странно ему помогают. Вроде сразу какой-то юрист вызвался на помощь. А без юриста там нет смысла что доказывать. Только время зря потратил выходит. Или шанс мизерный что накажут. Но в любом случае нервы потрепал тому оленю.

  7. .

    .
    .В вашей ситуации глупо что то ходить и кому то что то доказывать ,это тоже что и головой об стену бится на вашем месте советую просто застрелить пса убийцу ,и спать спокойно , за чем он нужен если он всех грызет и за ним никто не смотрит .Тем более так как работают органы вам все равно за это ничего не будет ....вы же сами видите .

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button