Общество

В школах Корабельного району відзначили День вчителя

Це свято щорічно відзначається в першу неділю жовтня

Цей материал також доступний

День вчителя в Україні щорічно відзначається в першу неділю жовтня. І оскільки він припадає на вихідний день, то всі вітальні заходи в школах зазвичай відбуваються раніше — в п’ятницю.

Не пройшло свято і повз навчальних закладів Корабельного району міста Миколаєва. Школярі проявили свою фантазію та креативно вітали своїх класних керівників, вчителів та дирекцію з професійним святом.

Свою творчість проявили учні гімназії №3, які влаштували «святкову дошку», провели концерт і створили креативні відеопривітання для вчителів.

Читайте також:
Райдміністрація Корабельного привітала «кращих освітян району»

Як завжди, яскраво відзначили свято освітян і в школі №29. За традицією, вранці учні з конфетті, солодкими подарунками зустріли в холі та привітали кожного вчителя.

Привітала усіх колег та подякувала усім причетним до організації свята і директор навчального закладу Лариса Грицюк:

«Спасибі любим учням, батькам і талановитому, креативному учительському колективу Миколаївської ЗОШ 29 за яскраве, добре, незабутнє сьогодняшнє свято!! З днем Вчителя усіх нас!!»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Хоть одно положительное событие, а комментариев нет. Это все что надо знать про позитив о котором верещат отпрыски гос переворота в некогда сильной и успешной стране.
    Учителям силы и стойкости в борьбе с уничтожением образования в Украине.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button