Общество

Залишилося поміняти біля 2 тисяч: за день у Корабельному опрацьовують до 30 лікарняних листів

Повідомили в ЦПМСД №7

Цей материал також доступний

Після скарги миколаєвця на дуже повільну роботу медиків при оформленні лікарняних листів, на які тепер треба міняти видані раніше тимчасові довідки («Много работы, не мешайте!»: николаевцы ждут свои больничные листы месяцами) керівництво Центру первинної медико-санітарної допомоги №7, який обслуговує мешканців Корабельного району, дало пояснення щодо цієї ситуації. Про це йдеться в повідомленні директорки ЦПМСД №7 Олени Власової, наданому 9 вересня 2021 року начальниці управління охорони здоров’я Миколаївської міськради Ірині Шамрай:

«Станом на березень 2021 р. в Миколаївській області, як і по всій Україні, склалася напружена ситуація через дефіцит бланків листків тимчасової непрацездатності. З березня 2021 р. в центр призупинилась поставка лікарняних листків. На період відсутності бланків тимчасова непрацездатність засвідчувалася довідкою — ф. №036/о — із зазначенням усіх обов’язкових реквізитів, які містить бланк листка непрацездатності. 13.08.2021 р. центр отримав 3500 бланків лікарняних листків.

Після отримання бланків листків непрацездатності обмін довідки про тимчасову непрацездатність на листок непрацездатності встановленого зразка проводиться посадовими особами закладу охорони здоров’я (лікуючим лікарем, завідуючим відділення, головою Лікарсько-консультаційної комісії) з урахуванням вимог п.2.2 та п.2.9 Інструкції №455, із обов’язковим зазначенням у журналі реєстрації листків непрацездатності (ф. №036/о) номеру листка непрацездатності та дати обміну. ЛКК протягом робочого дня опрацьовує до 30 листків непрацездатності

Триває кропітлива щоденна робота. Станом на 01.09.2021 р. в центрі поміняно довідок про тимчасову непрацездатність на листок непрацездатності 800 шт., залишилося поміняти 2700», — сказано в поясненні керівництва ЦПМСД №7.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. т.е. еще 3 месяца людям ждать больничный лист. Потом столько же еще выплату от соцстраха...

  2. "протягом робочого дня опрацьовує до 30 листків" - они их что, по 10 раз переписывают?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button