ОбществоТема дня

8 протоколів - такий "врожай" чергового рейду проти "стихійників" у Корабельному районі

Рейд проведено спільно з представниками поліції

Цей материал також доступний

3 вересня 2021 року спеціалісти відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району міста Миколаєва спільно з представниками відділення поліції №3 провели рейд-відпрацювання місць стихійної торгівлі на території району з метою недопущення встановлення об’єктів незаконної торгівлі за адресами:
— вул. Г. Попеля, 162, — вул. Океанівська, 28,
— вул. Самойловича, 24, — пр. Корабелів, 14,
— пр. Богоявленський, 311, 312/а.

Як повідомляється на сайті адміністрації Корабельного району, під час рейду було складено 8 протоколів за статтею 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» (торгівля у невідведеному для цього місці та без наявності відповідного дозволу).

Матеріали направлено до адміністративної комісії при адміністрації Корабельного району для притягнення порушників до адміністративної відповідальності, — йдеться в повід.

Нагадаємо, ми писали: Гриль на тротуаре: в Корабельном процветает незаконная торговля. Кілька днів після тієї публікації вказаний об’єкт як ні в чому не бувало продовжував загороджувати пішохідну частину дороги — несанкціонованій торгівлі ніхто з місцевої влади не завадив.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button