Спорт

"Ещё одна победа в копилку!": ФК "Ольвия" обыграла «Dream Team»

Продовжуються зустрічі в рамках першості міста Миколаєва з футболу

Цей материал також доступний

19 серпня футбольна команда “Ольвія” (представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі) продовжила боротьбу за чемпіонство в першості міста Миколаєва. На цей раз опонентом портовиків стала команда «Dream Team».

Арбітрами гри працювали Юрій Зеленський, Олександр Мерцалов, Руслан Трофімчук, делегатом був Андрій Єремєєв.

З початку гри, здавалося, команди не поступалися одна одній, м’яч кочував з однієї половини поля на іншу, однак вже всередині першого тайму портовики згуртувались та забили три голи команді «Dream Team». Відкрив рахунок на 26-ій хвилині Віктор Ходоровський, далі підхопив естафету Антон Колихалов (на 31-ій хвилині), а завершив феєрію голів у першому таймі Віталій Лісачев, забивши на 37-ій хвилині з пенальті. Отже, ще до перерви «Ольвія» відірвалася від опонента вперед на три очки.

Другий тайм виявився ще більш напруженим, оскільки гравці «Dream Team» не здавалися та забили у ворота «Ольвії» два голи (В’ячеслав Риндін на 42-ій хв. та Сергій Рутковський на 72-ій).

Однак портовики на завершення гри знов показали характер: Антон Колихалов, забивши гола на 79-ій хвилині, поставив остаточну крапку в цьому матчі, фінальний рахунок якого — 4:2 на користь «Ольвії».

Півзахисник «Ольвії» Віктор Ходоровський, для якого цей матч став другим після перерви через травмування, надав для Федерації футболу м. Миколаєва коментаря стосовно гри своєї команди:

«Долго раскачивались. Команда у нас возрастная, физически было трудновато, и преимуществом владел соперник. С середины первого тайма разыгрались и забили три мяча. После перерыва, видимо, несколько расслабились, пропустили необязательный гол. Затем еще один. И только в конце встречи, забив четвертый мяч, сняли все вопросы».

«Ещё одна победа в копилку!», — написав про цей матч начальник команди Денис Нікора в «Фейсбук»-групі «Спортивний клуб «Ольвія».

ФОТО-репортаж з матчу можна побачити ЗА ПОСИЛАННЯМ:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button