Спорт

Яскраве відновлення чемпіонату міста з футболу: "Ольвія" перемогла "Вікторію" (7:2)

Матч відбувся на стадіоні "Зоря"

Цей материал також доступний

Після літніх канікул відновився чемпіонат міста Миколаєва з футболу. 13 серпня на футбольному полі СК «Зоря» зустрілися команди І ліги «Ольвія» (представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі) та «Вікторія».

Раніше ми повідомляли, що в цьому сезоні команда «Ольвія» з декількома іншими розпочинали свою боротьбу в «Еліт»-групі, однак після полуторамісячної перерви в літньому чемпіонаті, на нараді Федерації футболу було прийнято рішення про об’єднання половини з цих команд з першою і другою лігою. Після зіграних 3-х матчів буде поділ по трійкам, які і розіграють між собою призові місця в першій і другій лізі.

Арбітрами матчу «Ольвія» — «Вікторія» були Леонід Ізбаш, Олкесандр Мерцалов, Михайло Коломієць, спостерігачем арбітражу — Павло Винарський.

Не дивлячись на складнощі, які спіткали «Ольвію» напередодні канікул, а саме ряд невдалих матчів, все ж таки відпочинок посприяв команді, і стивідори яскраво та вдало відкрили новий етап змагань.

Гра одразу ж розпочалася з нападу «Ольвії» на «Вікторію», і вже на 4-ій хвилині рахунок відкрив портовик Євген Попов. Однак супротивник не здавався, і вже через деякий час ненадовго, однак «Вікторія» змогла зрівняти рахунок: забив Олександр Авєрін (26 хвилина).

матч «Ольвія» - «Вікторія»

Далі протистояння набирало все більших обертів, «Ольвія» не витрачала часу дарма та вміло використовувала усі можливі моменти, і вже на завершення першого тайму рахунок складав 5:1 на користь «Ольвії» (на 32-ій хвилині забив Павло Шуткевич, на 35-ій — Артем Бабенко, на 37-ій — Віктор Ходоровський, який так яскраво повернувся до команди після травмування, і на 39-ій — Максим Ханжин).

«Ольвия», в отличие от соперника, использовала создаваемые голевые моменты. «Виктория» также могла забить еще несколько раз, например, мяч дважды попал в перекладину, но ее игроки на острие атаки были не столь результативны», — каже один з вболівальників Євген Кучеренко.

матч «Ольвія» - «Вікторія»

Другий тайм був не настільки продуктивним для «Ольвії», і навіть «Вікторії» вдалося реалізувати ще один гол (на 70-ій хвилині забив Вадим Поліщук), однак такий пропуск спонукав портовиків ще більше вкласти своїх зусиль до наступів, що команда і зробила, забивши «Вікторії» чергові два голи (Віктор Ходоровський на 75-ій хвилині та Андрій Кочнєв на 78-ій).

Отже, остаточний рахунок матчу — 7:2 на користь «Ольвії».

Більше фото з цього матчу можна побачити ЗА ПОСИЛАННЯМ:

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button