Спорт

Літній чемпіонат міста з футболу: огляд гри «Ольвія» - СДЮСШОР "Миколаїв" U18

Вболівальники спостерігали напружену боротьбу за перемогу

Цей материал також доступний

23 червня 2021 року, в рамках літньої першості міста Миколаєва, на футбольному полі зустрілись команди «Еліт»-групи«Ольвія» (що представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі) та СДЮСШОР «Миколаїв» U18. Обидві команди перед грою мали однакову кількість набраних очок у своїй групі.

Арбітрами матчу працювали Юрій Зеленський, Сергій Гайчев, Руслан Трофімчук, спостерігач арбітражу: Микола Пономаренко.

Зустріч виявилася не менш напруженою та складною, аніж попередні.

футбол

Намагаючись відстояти підступи до своїх воріт та відкрити рахунок на свою користь, «Ольвія» все ж поступилася молоді СДЮСШОР вже у першому таймі:  «Миколаїв» U18 забили портовикам 3 голи ще до перерви.

У другому таймі «Ольвія» декілька разів наближалася впритул до воріт суперника, однак забити вдалося лише один гол (це зробив Павло Шуткевич на 58-ій хвилині гри).

А юні вихованці спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву не припиняли штурмувати оборону стивідорців та відправили до їхніх воріт ще два м’ячі, додавши очків у свою командну скарбничку (відзначились за всю гру гравці: Костянтин Скорич (5), Валентин Харичков (17), Микита Гаврилов (27, 51), Дмитро Леонов (79).

Остаточний рахунок матчу — 5:1 на користь СДЮСШОР «Миколаїв» U18.

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. А во что они играли? Пинать мячик дело серьезное. А какой лозунг у них на футболках? Интересно, после этого матча кто-то трезвый остался?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button