Общество

Митрополит Миколаївський і Богоявленський приїде на свято до Корабельного району

21 червня - день-свято Храму Святого Духа на вул. Торговій

Цей материал також доступний

У неділю, 20 червня, після святкової літургії на честь Трійці, настоятель Храму Святого Духа (розташований на вул. Торговій) відзначив, що завтра — в понеділок, 21 червня — окрім святкової літургії, тут відбудеться святкова служба в честь Храму Святого Духа, який відзначає своє створення. Тому отець Василь запросив всіх на свято:

«Завтра — святковий день, день-свято нашого Храму і нашої спільноти. Завтра богослужіння очолить керуючий Миколаївською єпархією — митрополит Миколаївський і Богоявленський Володимир приїде до нас. А також із священниками (запросив до нас, до храму). Буде літургія о 9-ій годині, так що усіх прошу на свято».

Нагадаємо, ми писали:
Просили вселенської чистоти та любові: в Корабельному районі відзначили Трійцю

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. Яка спільнота, батюшка окстись, это паства, читай Библию. Спільнота имеет право на свое мнение , паства нет. Как вы , посредники бога, мечтаете захватить побольше душ и умов, а служите бандитам и торгошам. Не зря ваши храмы крушил Христос, но вы не любите об этом распространяться.

  2. ничего не хочу сказать плохого,но храм получился какой-то мрачный,не совсем православный ,купола маленькие,на старой церкви и то больше,такое чувство,что католический

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button