Спорт

Літній чемпіонат міста Миколаєва з футболу: огляд матчу "Ольвія" - "Вороновка"

На полі зустрілися команди «Еліт»-групи

Цей материал також доступний

15 червня 2021 року, в рамках літньої першості міста Миколаєва, на футбольному полі СК «Зоря» зустрілися команди «Еліт»-групи «Ольвія» (що представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі) та «Вороновка».

Арбитрами гри були Олександр  Зевакін, Олександр Капуста, Олександр Філон, спостерігачем арбітражу цього разу працював Олександр Комаренко.

Гра була напрочуд важкою для стивідорів: сильні та досвідчені противники вже в першому таймі забили «Ольвії» 3 м’яча. Хоча портовики намагалися вирівняти ситуацію, створюючи небезпечні моменти біля воріт «Вороновки», однак кожного разу чогось не вистачало для досягнення поставленої мети, і на перерву команди пішли з рахунком 3:0 на користь «Вороновки».

У другому таймі також перевага була за «Вороновкою»: її гравцям вдалось забити ще 3 голи. Однак майже на завершення гри (на 73-ій хвилині) гравцю «Ольвії» Владиславу Змієвському вдалось забити гол.

Остаточний рахунок — 6:1 на користь «Вороновки». Відзначилися, забивши голи, її гравці: Карен Шахназаров (8), Сергей Гранковский (19), Максим Швидерский (34), Дмитрий Булах (46), Александр Зима (58), Артем Науменко (63 — пен.).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button