Общество

"Нас нічим не зупинити", - мешканці Корабельного продовжують боротьбу із "свинотою"

Активісти стверджують: "Наш народ, якого "правда сила", нічим не зупинити"

Цей материал також доступний

Активні мешканці Корабельного району міста Миколаєва (мікрорайону «Причепівка») продовжують боротьбу за чисте довкілля, але на їхньому шляху нерідко стають недобросовісні люди. Саме про таких до редакції видання «Корабелів.Інфо» написала Ніна Л., додавши фото з місця трьох подій, що сталися останніми днями.

«У нас знову — невтішна новина… Територію нашого району перетворюють на звалище для шин. У суботу, 5 червня, невідомі особи завезли цілу купу, скинувши її в кінці вулиці Приозерної, як йти до водоканалу. На місці злочину виявлено візитки шиномонтажу… З приводу шин нам сказали тільки заяву дільничному писати, бо патрульні, начебто, виїжджають лише за фактом безпосередньо затриманих осіб та відеофіксації порушень. Тобто, ми за них робимо роботу. От вам і наслідки реформ. Безчиння зростає… Дільничного прочекали вчора, 9 червня, цілий день (він все обіцяв, але не з’явився). Прибув до нас у другій половині дня вже 10 червня, ми заяви написали», — повідомила жінка.

«А от як нас в черговий раз пошили в дурні! Питання, як завжди, збереження екології в Корабельному районі. Мешканці вулиці Приозерної ведуть постійно боротьбу проти вивезення сміття на несанкційовані звалища, в кінці вулиці. Та наш народ, якого «правда сила», нічим не зупинити. У вівторок, 8 червня, в проміжок часу з 12 до 13 години, автомобіль «Рено» з номером ВЕ 6123 СМ білого кольору прицепом двічі вивозив у поле хмиз та сміття.

На зворотньому шляху ми зупинили водія, який сказав, що лише хмиз вивіз у посадку, і ніякого криміналу в цьому не бачить. На що ми йому запропонували: або викликаємо поліцію та складаємо протокол, або він повертається і збирає все, що викинув в лісосмузі.

Водій нам сердечно пообіцяв, що повертається і все збере, щоб тільки не викликали поліцію. Ми повірили в його порядність, прочекали дві години, та на жаль… Чому так, людина дає слово і його не дотримується!? Чому себе вважає розумнішим за інших? Ну що ж, пишемо заяву в поліцію, бо треба добродію відповідати за свої слова та вчинки!

Того ж дня, тобто 8 червня, в проміжку часу з 18:10 до 18:30 вивезли і викинули собаку, біля дороги, що веде до ДИКОГО ПЛЯЖУ, що на Причепівці. Це так господарі відносяться до своїх улюбленців ((. І уявіть, який сморід чекав на місцевих мешканців!!!

Ця машина проїхала по нашій вулиці і через 10 хв. повернулася (викинуту собаку, завернуту в тканину, люди знайшли потім в кінці вулиці)», — додала активістка, коментуючи надані фото.

Треба зазначити, що вчора Ніна Л. відвідала адміністрацію Корабельного району, аби поговорити про проблеми мешанців, і вже сьогодні, 10 червня, жінка повідомила:

«Сегодня у нас чистят территорию и вывозят мусор, и собаку должны утилизировать. Вчера выезжали совместно с санитарной инспекцией райадминистрации (начальник отдела — Лялюк В. В.) и определили места зачистки. Только шины не будут вывозить: их не принимают на свалке, куда вывозят мусор…»

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. А шины на майдан активистам С14 или Правосекам загнать по дешёвке, это их оружие, они возьмут.

  2. Фонтан: берём активистов, полицию, корабельний исполком и много шашлыка! Лялюк жарит. Участковый поёт под гитару, активисты нарезают овощи..... А Гвозденко настраивает гаджет на матч украина- Голландия! И вдруг свин вывозит мусор мимо них.....

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button