Общество

Тепер і Корабельна райадміністрація зайнялася піском

Під час рейду в Балабанівському лісі затримано браконьєра-рецидивіста

Цей материал також доступний

З метою попередження розкрадання піску та забезпечення пожежної безпеки на території Балабанівського лісу проведено спільний рейд за участю представників адміністрації Корабельного району, відділення поліції №3 МРУП ГУНП України в Миколаївській області та структурного підрозділу лісництва Миколаївського обласного управління лісового та мисливського управління.

Так, у ході рейду 4 червня 2021 року було затримано громадянина С., який незаконно вивозив пісок з території лісництва на вантажівці з держ. номером ВЕ 0786 СК.

При цьому адміністрація Корабельного району повідомляє, що по результатам рейду було складено протокол за статтею 77 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» (Порушення вимог пожежної безпеки в лісах), що передбачає накладення штрафу на громадян від дев’яноста до двохсот сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Щодо незаконного вивезення піску з лісу більше нічого не повідомляється.

Зазначимо, що зазвичай пісчаних браконьєрів ловили в лісі активісти. І саме з їх подачі чоловіка на вказаній машині вже затримувала (в квітні 2021 року) Державна екологічна інспекція в Миколаївській області. Тоді повідомлялося, що матеріали про правопорушення передадуть в поліцію…

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. это больше похоже на дань - "заработал", собрали, отпустили
    через время повторить...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button