Общество

В 3-х школах Корабельного району виявили незадовільний санітарно-технічний стан приміщень

Керівникам закладів освіти надані приписи та визначені терміни їх виконання

Цей материал також доступний

Цього року Держпродспоживслужба провела планові перевірки 40 закладів освіти у місті Миколаєві, у 12 з них були виявлені порушення санітарно-технічних норм. Про це обласне управління Держпродспоживслужби повідомило у відповіді на інформаційний запит виданню MyCity.

Зокрема, Держспоживслужба перевірила 36 закладів загальної середньої освіти та чотири дитсадка. За результатами перевірок встановлені порушення Санітарного регламенту для закладів  загальної середньої освіти.

Серед іншого, незадовільний санітарно-технічний стан частини шкільних приміщень зафіксовано у трьох школах Корабельного району: №№ 54, 40, 47 (тріщини стін, стелі, пошкодження підлоги, вікон, оздоблення). На фізкультурних майданчиках для учнів початкової школи (1-4 класів) відсутні тіньові навіси або альтанки, не встановлене ігрове та фізкультурно-спортивне обладнання, що відповідає віковим особливостям відповідно до Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом МОЗ України №2205 від 25 вересня 2020 року.

Нагадаємо, ми писали:
Еще 23 миллиона: гороно планирует капитально отремонтировать
«любимую» школу № 54 в Корабельном районе

За результатами перевірок та виявлених порушень керівникам закладів освіти надані приписи та направлені пропозиції міському управлінню освіти, міському голові, визначені терміни виконання приписів та пропозицій.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button