Спорт

"Чемпионский характер взял верх!”: футбольная команда "Ольвия" обыграла «Nexteum»

В рамках зимової першості міста Миколаєва 2020-2021

Цей материал також доступний

Підійшов до свого завершення футбольний чемпіонат зимової першості міста Миколаєва 2020-2021 року. 7 травня, після перерви на локдаун, команда «Ольвія» (що представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі) зіграла з командою, яка боролась за бронзу — «Nexteum». Незважаючи на те, що результат цієї зустрічі не впливав на першу позицію команди «Ольвії» в турнірній таблиці першої ліги, гравців це не зупиняло: гра була видовищною та цікавою від самого початку і до свого завершення.

Перший тайм розпочався одразу ж з відкриття рахунку двома майже підряд голами зі сторони «Nexteum». У відповідь, не гаючи багато часу, з боку «Ольвії» два голи реалізував Андрій Субота, вирівнявши рахунок. А невдовзі, неймовірно обійшовши захисників команди «Nexteum», забиває Антон Колихалов.

У другому таймі обом командам не вдалось реалізувати гольові моменти. Таким чином, рахунок першого тайму вирішив долю всього матчу — 3:2 на користь команди «Ольвія», яка довела свої спортивні амбіції до логічного завершення, заслужено зайнявши чемпіонську позицію – перше місце в першій лізі зимової першості міста.

Прокоментував цей матч директор команди «Ольвія» Денис Нікора:

“В завершающей игре Зимнего первенства встречались с командой, что борется за «бронзу» чемпионата. Начало матча было за соперником, в первой же атаке пропустили… 0-1. Через пару минут — мастерский штрафной от Антон Батюков, и счёт на табло — 0:2… Ребята не сложили рук, и в середине тайма двумя точными ударами Андрей Суббота сравнивает, а Антон Колыхалов и вовсе выводит портовиков вперёд!

Второй тайм прошел в упорной и жёсткой борьбе, но голов забито впредь не было.
Результат — 3:2, и чемпионский характер взял верх!”.

Більше фото з цього матчу можна побачити ЗА ПОСИЛАННЯМ:

Нагадаємо, ми писали:
«Ольвія» стає пререможцем зимової першості міста Миколаєва з футболу (Відео)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button