Общество

6 протоколів, 3 акти, 8 попереджень - результат перевірки 73-х об'єктів за 2 дні в Корабельному районі

Рейди проводилися 8 та 10 квітня 2021 року

Цей материал також доступний

Наприкінці цього тижня в Корабельному районі міста Миколаєва відбулися чергові рейди з перевірки діяльності підприємців.

Так, 8 квітня з метою контролю за виконанням карантинних обмежень, пов’язаних із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, та з метою недопущення стихійної торгівлі на території Корабельного району робочою групою у складі представників головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, відділу поліції №3 МРУП ГУНП України в Миколаївській області, громадського формування «Каскад» та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва райадміністрації проведено рейд-обстеження 28-ми об’єктів, а саме: 10-ти непродовольчих та 16-ти продовольчих крамниць, закладів громадського харчування – 1, продовольчих ринків -1.

Як зазначають на офіційному сайті адміністрації Корабельного району, в ході рейду на території продовольчого ринку було припинено торгівлю непродовольчими товарами, на суб’єктів господарської діяльності складено 1 протокол за статтею 44-3 КУ «Про адміністративне правопорушення» («Порушення правил щодо карантину людей»), що передбачає штраф від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а на посадових осіб — від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, та надано 4 попередження щодо усунення порушень Правил благоустрою в м. Миколаєві.

10 квітня з метою контролю за виконанням карантинних вимог та обмежень, пов’язаних із поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 робочою групою у складі представників ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району м. Миколаєва проведено рейд-обстеження 45 об’єктів торгівлі та сфери послуг, із них: магазинів непродовольчих товарів — 25 (із них закритих — 16), магазинів продовольчих товарів — 10, закладів громадського харчування — 8 (із них закритих — 2), салонів краси — 2.

рейд по магазинам в Корабельном

У ході рейду складено 4 протоколи за ч.2 ст.44-3 КУпАП, 1 протокол за ст.42 КУпАП, 3 акти санітарно-епідеміологічного обстеження об’єктів та надано 4 попередження про порушення правил благоустрою.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button