Общество

"Є вулиці, де його не було 50 років, тобто ніколи", - жители Корабельного об отсутствии асфальта на дорогах

Микрорайон Широкая Балка страдает от бездорожья

Цей материал також доступний

Жители микрорайона Широкая Балка, входящего в состав Корабельного района города Николаева, в который раз обращают внимание местных властей на отсутствие нормальных дорог в частном секторе. О проблеме написал в «Фейсбук»-группе «Contact Center при Миколаївській міській раді», публикуя соответствующие фото, и местный житель Николай:

«В той час, коли багато миколаївців жаліються на поганий асфальт, є вулиці, де його не було 50 років, тобто ніколи. Якщо не знають можновладці, то пишу: мкрн. Широка балка, вул. Чернишевського (зроблена світлина за декілька днів до опадів), також та ж ситуація по пров. Добролюбва, вул. та провулок Вільні, провулкі Молодіжні та інші. P.S. Те, що здається останками асфальту, є будівельне сміття та самостійно іноді привезений щебень жителями прилеглих домівок.

В «Контакт-центрі» повідомили у відповідь, що звернення мешканця передано на виконання в Администрацію Корабельного району 18 лютого 2021 року, та на даний час «знаходиться в роботі». В якій саме роботі — то нікому зі звичайних місцян не відомо…

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button