Общество

+6 приписів: "карантинним" рейдом у Корабельному пройшлися ще по 14 "точкам"

З черговим рейдом пройшлися по вул. Океанівській

Цей материал також доступний

06 листопада 2020 року з метою контролю за виконанням карантинних обмежень та тимчасових рекомендацій суб’єктами господарювання, яким дозволено впроваджувати свою діяльність щодо дотримання ними вимог профілактичних та протиепідемічних заходів, робочою групою у складі представників головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району м. Миколаєва проведено рейд-обстеження 4-х закладів громадського харчування, 2-х непродовольчих та 7-ми продовольчих крамниць, 2-х салонів краси (вул. Океанівська, №№ 40,41, 45).

У ході рейду суб’єктам господарської діяльності представниками ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області було надано 6 приписів про усунення недоліків з питань дотримання санітарно-гігієнічних норм під час дії карантину.

Нагадаємо, ми писали: Бари і крамниці, салони краси і зоомагазини в Корабельному: за порушення норм карантину — 3 протоколи і 16 приписів за тиждень (з 30 жовтня по 5 лютого)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button