Общество

Бари і крамниці, салони краси і зоомагазини в Корабельному: за порушення норм карантину - 3 протоколи і 16 приписів

За тиждень в Корабельному районі проведено 4 контрольні рейди по суб'єктам господарювання

Цей материал також доступний

За останній тиждень (з 30 жовтня по 5 лютого) в Корабельному районі міста Миколаєва проведено 4 рейди з метою контролю за виконанням карантинних обмежень та тимчасових рекомендацій суб’єктами господарювання, яким дозволено впроваджувати свою діяльність, щодо дотримання ними вимог профілактичних та протиепідемічних заходів.

Так, 5 листопада робочою групою у складі представників головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району проведено рейд-обстеження 7-ми непродовольчих та 9-ти продовольчих крамниць, 2- закладів громадського харчування, одного салону краси (пр. Богоявленський, 338, вул. Океанівська, 22, 28, 30, 32, 41).

У ході рейду суб’єктам господарської діяльності представниками ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області було надано 2 приписи про усунення недоліків з питань дотримання санітарно-гігієнічних норм під час дії карантину та здійснено перевірку 9-ти закладів щодо виконання попередніх приписів.

Перед тим, 4 листопада, під час чергового рейду було  перевірено 7 непродовольчих та 8 продовольчих крамниць, 2 салони краси: надано 3 приписи про усунення недоліків з питань дотримання санітарно-гігієнічних норм під час дії карантину, складено 1 протокол за статтею 42 КУ «Про адміністративне правопорушення» («Порушення санітарних норм») та 1 протокол за ст.152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» (торгівля у невідведеному для цього місці та без наявності відповідного дозволу).

Ще раніше, 3 листопада, з метою контролю за виконанням карантинних обмежень та тимчасових рекомендацій було проведено рейд-обстеження 2-х закладів громадського харчування, 5-ти непродовольчих та 4-х продовольчих крамниць, 2-х зоомагазинів, одного салону краси (пр. Богоявленський, 338, вул. Океанівська, 22, 28, 30, 32, 41).

У ході рейду суб’єктам господарської діяльності представниками ГУ Держпродспоживслужби в Миколаївській області було надано 6 приписів про усунення недоліків з питань дотримання санітарно-гігієнічних норм під час дії карантину та складено 1 протокол за статтею 42 КУ «Про адміністративне правопорушення» («Порушення санітарних норм»).

30 жовтня з метою дотримання вимог розпорядження міського голови від 23.10.2020 №19 «Про перехід до «червоної» зони епіднебезпеки та посилення контролю за виконанням протиепідемічних заходів на території міста Миколаєва», робочою групою у складі представників Держпродспоживслужби в Миколаївській області, Корабельного районного відділу поліції та спеціалістів відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району було проведено рейд-обстеження 7-ми об’єктів торгівлі (пр. Богоявленський, вул. Антонюка, вул. Гагаріна).

рейд по магазинам в Корабельном

У ході рейду суб’єктам господарської діяльності представниками Держпродспоживслужби в Миколаївській області було надано 5 приписів про усунення недоліків з питань дотримання санітарно-гігієнічних норм під час дії карантину.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button