ОбществоТема дня

У школі в Корабельному, де навчався курсант, що загинув у авіакатастрофі, згадують його зі сльозами вдячності (Відео)

Андрій навчався у залізничному технікумі, який кинув заради неба.

Цей материал також доступний

ТСН зібрала історії курсантів, загиблих у авіакатастрофі у Харківській області, серед яких був миколаєвець Андрій Померанцев з Корабельного району.

Як згадує його класна керівниця Оксана Стрижинська, хлопець був спокійним, а після 9-го класу поступив на навчання в технікум. Проте два року тому він несподівано з’явився на порозі класу, і у хлопця горіли очі.

«Він мені розповів, що навчався у залізничному технікумі, він його кинув заради того, щоб стати військовим. Сказав: «Я мене батько військовий, я хочу теж служити, захищати Україну». Я хочу подякувати його батькам, його мамі. Ми пишаємося тобою, Андрію, правда. Дякую тобі, що ти такий хоробрий і сильний чоловік», — сказала вона зі сльозами на очах.

Андрій навчався у миколаївській школі №40, яка розташована у Корабельному районі. Як йдеться у сюжеті ТСН, у кожному класі згадали про загиблого курсанта.

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

  1. Исправьте ошибки! Классного руководителя зовут Оксана Старжинская. МИКОЛАЇВСЬКА школа - з великої літери! Сором таким журналістам!

  2. Не там и не от тех нужно Родину защищать. Самые большие враги внутри, а не снаружи.

    1. Ох как с тобой согласен !!!!!!! Только сколько баранов в стране , которые все никак этого не поймут , все кричат , как великий майдан за идею в стране устраивали и все остальное , мозгов все не хватает , что развели этих всех продажных майдановцев , как лохов !!!!!!!

    2. Вот это вообще двойной страйк: €-пеец и Паша сошлись в одном комментарии! Два москальских пропагандиста свалились в одну кучу. Из глаз потекла кровь. Уходите отсюда - вас тут не любят. Обоих не любят

      1. Южанин я в твоей любви и не нуждаюсь !!!!!!! У меня свое мнение , у тебя глупое и слепое ' свое !!!!!

  3. Называется поговорили.
    Андрей техникум окончил,поступил в НКИ и бросил, пошел в армию.

  4. Зачем эти ненужные комментарии....Человека нет...Помяните его добрими воспоминаниями....Пожалейте родителей....Вечная ему память...Ведь он хотел жить!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button