ОбществоЭкономика

"Океан" відновлює втрачені контракти", - голова ТСК з питань захисту прав інвесторів

Позитивні зрушення стосовно Миколаївського суднобудівного заводу «Океан» вже є, а надалі тимчасова спеціальна комісія з питань захисту прав інвесторів продовжить спостерігати за долею підприємства, — про це за результатами засідання ТСК, яке відбулось 17 вересня 2020 року, повідомила голова Спецкомісії Галина Янченко.

Під час засідання комісія затвердила звіт тимчасової робочої групи при ТСК щодо заводу «Океан».

«Щодо цього підприємства роботу ТСК, вважаю, можна визнати завершеною. Миколаївський суднобудівний завод «Океан» звертався на адресу ТСК через безпідставний, на їх думку, арешт активів Печерським судом. Наразі арешт скасований.

Наприкінці серпня ми разом з Андрієм Ніколаєнко відвідали це підприємство. Приємно бачити, що завод працює в штатному режимі, нарощує виробництво та поступово починає відновлювати втрачені контракти», — сказала голова ТСК з питань захисту прав інвесторів.

Галина Янченко також підкреслила, що ТСК продовжить свою роботу задля того, щоб історій втручання органів державної влади в діяльність бізнесу ставало все менше, а успішних підприємств в Україні – все більше.

Нагадаємо, ми писали: «Мы вышли на европейский рынок»: с завода «Океан» отправили две новых баржи в Роттердам (ВИДЕО)

Читайте також:
Аукцион по продаже «Океана» состоялся законно — апелляционный суд расставил точки над «і»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button