Экономика

Концесіонери порту «Ольвія» високо оцінили боротьбу з COVID-19 на підприємстві

Перша онлайн-нарада керівництва ДП «СК «Ольвія» з представниками компанії QTerminals (Держава Катар) була проведена з метою обговорення стану реалізації заходів щодо профілактики та боротьби з розповсюдженням коронавірусної інфекції на території ДП «СК «Ольвія».

«Компанією QTerminals високо оцінено проведену координаційною групою ДП «СК «Ольвія» роботу щодо запобігання розповсюдженню COVID-19 на підприємстві та піклування про безпеку та здоров’я своїх працівників.

Надалі продовжуватиметься спільна робота сторін щодо розробки та впровадження заходів соціального спрямування для забезпечення безпеки працівників в умовах пандемії», — йдеться у повідомленні прес-служби ДП «СК «Ольвія».

Нагадаємо, що компанія QTerminals у січні стала переможцем конкурсу на концесію порту «Ольвія». У серпні Мінінфраструктури уклало угоду з концесіонером. Згідно з договором, на першому етапі буде проінвестовано 3,4 млрд грн в проект. За весь час концесії, а це 35 років, буде вкладено до 17,3 млрд грн прямих інвестицій.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button