СпортТема дня

Серпень футбольний: огляд ігор літнього чемпіонату міста Миколаєва (фото, відео)

Літній чемпіонат-2020 міста Миколаєва з футболу в серпні не лише радував вболівальників, а іноді навіть шокував як глядачів, так і арбітрів та самих гравців. Ми пропонуємо нашим читачям огляд спортивних зустрічей першої ліги, в яких, окрім інших, брала участь команда, що представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі.

7 серпня на футбольному полі «Зорі» зустрілися команди «Ольвія» (блакитна форма) та «Аміна-Автогранд» (біло-зелена форма). Арбітри матчу — Артем Артеменко, Олександр Капуста, Олександр Мерцалов, спостерігач арбітражу — Олександр Комаренко.

У той спекотний вечір «Ольвія» продемонструвала високі результати та гарну підготовку. Вже з перших хвилин портовики взяли м’яч повністю під свій контроль та розпочали жорстку атаку по воротам супротивника, який не зміг протистояти. Неймовірна кількість гарних гольових моментів від гравців «Ольвії» вражала вболівальників: вже в першому таймі стивідорці забила 4 голи. Так, ще на самому початку матчу «Ольвія» автоголом отримує на свою користь перше очко, а згодом відзначились Антон Колихалов, який забив 2 голи (на 34-й і 40-й хвилинах) та Євген Попов, який зміг реалізувати пенальті на 38-ій хвилині матчу.

Другий тайм виявився не менш цікавим для глядачів. «Ольвія» продовжувала «розстрілювати» своїми атаками голкіпера команди «Аміна-Автогранд». Героєм цієї частини матчу виявився Руслан Едалов, який зміг реалізувати 2 голи (48, 65 хвилини гри).

Окрім яскравої гри в жарку погоду, було спекото і між учасниками зустрічі: гра майоріла жовтими картками, допомогою лікаря та навіть вилученням з поля гравця Семененко («Аміна-Автогранд», 10).

Остаточний результат зустрічі — 6:0 на користь «Ольвії».

Фото з цього матчу можна оглянути ЗА ПОСИЛАННЯМ:

10 серпня на Центральному міському стадіоні “Ольвія” вже вдруге в рамках літнього чемпіонату міста з футболу-2020 зустрілась  з командою «Варваровка-2». Арбітри: Леонід Ізбаш, Віталій Піскер, Олександр Капуста. Спостерігач арбітражу — Павло Винарський.

У цей вечір команду портовиків спіткало фіаско. Недивлячись на небезпечні моменти та атаки, які створювала під час першого тайму «Ольвія», вже на 21-й хвилині «Варваровка-2» змогла забити гол, а через деякий час забити ще. Таким чином, перший тайм завершився на користь «Варваровки-2» з розривом у 2 очки (відзначились Олександр Місюра та Олександр Бабейко).

У другому таймі ще один гол у ворота «Ольвії» забиває Олександ Місюра.

Остаточний результат зустрічі — 3:0 на користь «Варваровки-2».

Читайте про попередню зустріч цих команд:
Із погрозами суддям та святкуванням батьківства:
емоційний матч «Ольвія» — «Варварівка-2» (відео)

19 серпня на Центральному міському стадіоні «Ольвія» зустрілась з командою «Олександрович» (по другому колу). Арбітрами матчу цього разу були: В. Мамчур, В. Піскер, А. Філон, спостерігачем арбітражу — Н. Герасименко.

Зустріч розпочалась з ативних дій стивідорів: «Ольвія» неперевершено зіграла першу частину матчу, не давши «Олександровичу» ні на мить розслабитись. Перший тайм увінчався неймовірним результатом на користь «Ольвії» — 7:0.

Другий тайм вразив своїм непередбачуваним початком: з перших хвилин «Олександровичи» взяли перші позиції та майже підряд забивають 3 голи у ворота «Ольвії».

Однак навздогін стивідори також забили 3 голи, тим самим побивши всі можливі рекорди своєї участі у цьогорічній першості — 10 голів за матч.

Остаточний результат гри — 10:3 на користь «Ольвії».

27 серпня на футбольному полі «Зоря» «Ольвія» зустрілась з командою «Арарат». Арбітрами працювали  Євген Єремеєв, Ірина Голіяк, Олександр Капуста, спостерігачем арбітражу — Комаренко.

Для команди «Ольвія» початок зустрічі виявився вдалим, портовики змогли реалізувати 2 очки, обидва рази забиває у ворота суперника Антон Колихалов. Однак по завершенню першого тайму «Арарат» знаходить момент та наносить результативний удар. Результат першого тайму — 2:1 на користь стивідорів.

Хочеться зазначити, що окрім  представників команд та арбітрів, на футбольному полі був присутній представник правоохоронних органів, що забезпечував порядок. Такі запобіжні заходи довелося вводити після бійки, що влаштував після одного з матчів прихильник команди «Арарат».

А от у зв’язку з подальшою відсутністю представника поліції, яку повинна була забезпечити команда «Арарат», другий тайм не відбувся. Очікується рішення Федерації футболу міста Миколаєва, чи будуть команди догравати цей матч пізніше, чи перемога зарахується за «Ольвією» автоматично.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button