Спорт

Із погрозами суддям та святкуванням батьківства: емоційний матч "Ольвія" - "Варварівка-2" (відео)

Ввечері 30 липня на Центральному міському стадіоні в рамках літнього чемпіонату Миколаєва з футболу зустрілися команди першої ліги «Ольвія» (представники державного підприємства, розташованого в Корабельному районі, «Стивідорна компанія «Ольвія») та «Варварівка-2».

Арбітрами цього матчу працювали Олександр Зєвакін, Артем Артеменко, Сергій Морозов, спостерігачем арбітражу — Микола Герасименко.

З перших хвилин гри більше атакували футболісти «Ольвії», вони і відкрили рахунок, реалізувавши гольовий момент на 12-ій хвилині (забив Руслан Едалов).

Однак надалі «Варварівка-2» перехопила лідерство: дуже швидко, на 14-ій хвилині, відправляє м’яча до воріт портовиків Тимур Пошо, а через деякий час (на 21-ій хвилині матчу), після того, як захисник «Ольвії» на підступах до своїх воріт збив чужого нападника, — з пенальті (з другого удару) забиває Богдан Пасечний.

Таким чином, перший тайм закінчився з рахунком 2:1 на користь «Варварівки-2».

 

Друга частина гри порадувала вболівальників атаками з обох боків, але кожна з команд відважно протистояла одна одній, і лише під завершення матчу (на 87-ій хвилині) гравець «Ольвії» Володимир Зігура довів до завершення штрафний удар Евгенія Попова, тим самим вирівняв становище.

Отже, гра завершилася з рахунком 2:2.

Хочеться зазначити, що цей футбольний вечір, як ніколи, був насичений дуже емоційними моментами — як позитивними, так і негативними. Так, після того, як «Ольвія» забила перший гол у ворота противника, вся команда привітала гравця команди Євгена Помельничого, який в цей день, саме 30 липня, став батьком.

А от за повідомленням Федерації футбола міста Миколаєва, після матчу гравець «Варварівки-2» Олександр Мариненко (звільнений з посади голови Федерації футболу Казанківського району, яку займав у 2011-2016 роках, а зараз голова комітету проведення Кубку Миколаївської області з футболу — прим. ред.), якого на останній хвилині матчу було вилучено з поля, «зайшов у суддівську кімнату і погрожував фізичною розправою, а також чинив тиск своїм службовим становищем».

Більше фото з цього матчу (цікавих ігрових моментів, самих футболістів та вболівальників) можна побачити
ЗА ПОСИЛАННЯМ
:

На даний момент, на першому місці турнірної таблиці першої ліги літнього чемпіонату-2020 знаходиться команда «Арарат», на другому — «Ольвія», на третьому (з розривом в одне очко) — команда «Варварівка-2».

За матеріалами Ярослави Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button