Общество

У Корабельному районі провели рейди по "стихійникам" та перукарням

Cпеціалісти відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району провели відпрацювання місць стихійної торгівлі на території району з метою недопущення встановлення об’єктів незаконної торгівлі.

Як повідомила райадміністрація 19 серпня, рейд проводився спільно з представниками районного відділу поліції та громадського формування «Каскад» за наступними адресами: вул. Самойловича, 24, вул. Океанівська, 14/1 — 14/2 (біля ЗОШ №33), вул. Океанівська, 31; пр. Богоявленський, 311, пр. Богоявленський, 342.

«Складено 3 протоколи за статтею 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» (торгівля у невідведеному для цього місці та без наявності відповідного дозволу). Матеріали направлено до адміністративної комісії при адміністрації Корабельного району для притягнення порушників до адміністративної відповідальності», — йдеться у повідомленні.

Крім цього, 18 серпня спеціалісти відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району спільно з представником управління Держпродспоживслужби у Миколаївській області провели рейд-обстеження щодо організації та виконання протиепідемічних заходів під час дії карантину об’єктів з надання перукарських послуг по вулиці Г. Попеля.

В ході рейду перевірено 4 заклади та складено 1 протокол за ст. 42 КУпАП «Порушення санітарних норм».

Читайте новини першими

Связанные статьи

5 комментариев

  1. Ихние проверки до одного места ,возле АТБ на алейки навесы металлические ставят, скоро магазины будут строить

    1. А ведь эти подонки получают за это зарплату, надбавки, выслугу лет, отпускные. Сволота не работает, но деньги с наших налогов сосет.

  2. А ведь эти подонки получают за это зарплату, надбавки, выслугу лет, отпускные. Сволота не работает, но деньги с наших налогов сосет.

  3. Відам свій голос за будь кого хто скаже, що погоне усю цю піз?доту з Корабельного ісполкому з їх сраним Каскадом копняками до інсталяції де написано Корабельний район.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button