СпортТема дня

Цікавий матч, неперевершений результат: як «Ольвія» обіграла «Nexteum» (Видео)

У понеділок, 13 липня, в рамках літнього чемпіонату Миколаєва з футболу, на Центральному міському стадіоні відбувся матч між командами першої ліги «Ольвія» та «Nexteum».

Арбітрами цього матчу виступили Олександр Антонов, Євген Єремєєв, Руслан Трофімчук, спостерігачем арбітражу був Ігор Клигін.

Гра розпочалася досить цікаво, обидві команди робили спроби відкрити рахунок, однак реалізувати задумане було не так просто…

Лише під кінець першого тайму «Ольвійці», згуртувавшись, змогли довести свою перевагу над противником: на 40-ій хвилині забиває Антон Колихалов.

 

З перших же секунд другого тайму повний контроль над ситуацією взяла «Ольвія»: вдала подача Віталія Лісачева на Руслана Едалова принесла гол на 46-ій хвилині гри, а згодом неймовірна кількість атак портовиків принесла свої плоди у вигляді ще двох очок: яскравий гол з кутового на 82-ій хвилині реалізував Віктор Ходоровський, та на 84-ій знову пробив оборону голкіпера команди “Nexteum” Руслан Едалов.

Остаточний результат гри — 4:0 на користь «Ольвіії».

Більше фото з цього матчу дивіться за посиланням:

На даному етапі команда «Ольвія», що представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», посідає перше місце у турнірній таблиці першої ліги. Окрім цього, гравець команди Антон Колихалов наразі є лідером першої ліги серед бомбардирів (8 очок). Нагадаємо, що у торічному Миколаївському чемпіонаті Антон отримав перше місце в цій номінації.

Начальник команди Денис Нікора дав кореспонденту «Корабелів.Інфо» коментар щодо матчу і загального настрою команди:

«В этот раз мы играли против одного из лидеров на начальном этапе — команды “Nexteum”, достаточно сильной и сплоченной (многие из них поиграли на город, на область), поэтому мы знали, что предстоял очень интересный матч, и настроились на данную игру со всей ответственностью.

Прошлый матч («Ольвия» — «Status») у нас прошел не так, как мы хотели. Мы проигрывали 3:0, потом собрались все-таки с мыслями и сделали результат 4:4, но упустили победу. В этот раз мы не хотели такого сценария, и с первых минут ребята начали активно прессинговать соперника… что вылилось в финальный результат 4:0. Самое главное, что отстояли свои ворота «на ноль».

Большое спасибо всем… Мы настроены на каждую игру и обещаем нашим болельщикам продолжать в том же духе и стараться лидировать в этой непростой группе.

Следующая игра у нас будет на следующей неделе, поэтому всех желающих приглашаем!»

По матеріалам Ярослави Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button