Спорт

Гра вражала яскравими моментами: на футбольному полі зустрілися "Status" і "Ольвія" (Відео)

В рамках літнього чемпіонату-2020 міста Миколаєва з футболу, 9 липня на полі спорткомплексу «Зоря» зустрілися команди «Ольвія» (представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія») та ФК «Status».

Арбітрами цього матчу працювали Євген Єремєєв, Олександр Філон, Максим Чернега, спостерігачем арбітражу — Павло Винарський.

Спортивна зустріч розпочалася з активних нападів гравців «Статусу», вдалі атаки яких вже у першому таймі увінчалися трьома голами, забитими у ворота «Ольвії» (на 6-й та 13-й хвилинах забив Антон Іваненко, на 23 — Ілля Давиденко). «Ольвія» намагалася відігратися, робила атаку за атакою, однак щось йшло «не так».

Не обійшлося на полі і без порушень. Одне з них відбулося біля воріт «Statusa» під час нападу портовика Антона Колихалова, після чого «ольвійці» реалізували на 35-ій хвилині яскраве пенальті у виконанні Віктора Ходоровського.

А вже на 42-ій хвилині у ворота опонентів відправив м’яча Антон Колихалов, і, таким чином, перший тайм завершився з рахунком 3:2 на користь команди «Status».

У другому таймі команда портовиків ще більш активізувалася, одразу забивши підряд два голи (Олександр Мицик на 48-ій хвилині та Антон Колихалов на 49-ій). На цьому гра не припинила вражати яскравими моментами атак обох команд, і вже на 68-ій хвилині гравець команди «Status» Ілля Давиденко вирівнює рахунок.

До останніх секунд матчу футболісти тримали вболівальників у надіях, що одна з команд все ж таки вийде вперед, однак зустріч завершилась нічиєю — з рахунком 4:4.

Більше фото з цього матчу Ви можете подивитись ЗА ПОСИЛАННЯМ:

За матеріалами Ярослави Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button