Общество

"Тримайтеся, хоробрі серця!", - молодь Корабельного району долучилася до флешмобу для місцевих медиків (Відео)

Дитячий Центр позашкільної роботи Корабельного району м. Миколаєва (директор — Т.Г. Турчак) долучився до Всеукраїнського флешмобу МОЗ #ПідтримуюЛікарів!

Колектив ДЦ зняв наступний відеоролик, у якому молоді люди розповідають, як вони вдячні медичним працівникам, та навіть співають їм свої пісні про коронавірус та про те, як вони дотримуються правил карантину.

«Метою ініціативи є підтримка лікарів в часи пандемії коронавірусу, звернути увагу на цих хоробрих людей в білих халатах, які фактично опинились сам на сам з страшною хворобою.

Багато хто уподобав цю затію. Нашим вихованцям і керівникам закладу було важливо донести, яким важливим та необхідним водночас є цей жест солідарності всього світу з медичними працівниками!

Вихованці гуртка «Конструювання і модулювання одягу» (керівник — О.Е. Топча) власноруч виготували захисні маски для педіатрів і медсестр амбулаторії №4 (розташована по пр. Корабелів, 12)», — повідомила до редакції «Корабелів.Інфо» співробітниця ДЦ Олена Згадова.

 

Нагадаємо, ми писали:
“Підтримай всіх наших лікарів!”, – вихованці ДЦ Корабельного району зняли ролик на злобу дня (ВІДЕО);

Читайте також: Карантин: школярі з Корабельного району підтримали працівників екстрених служб (Відео)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Все хорошо. только слух режет когда ребенок "тыкает" в адрес взрослых, это же не друзья-подружки. минус преподавателям.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button